27 marzo 2012

Martedì 27 marzo su Radio Onda Italiana
Dinsdag 27 maart op Radio Onda Italiana



La prossima settimana è Pasqua e quindi in questa puntata di Radio Cucina parleremo dei piatti tradizionali per questa ricorrenza.
In studio con me ci sarà Andrea Sossi, cuoco triestino (quello con cui ho fatto le salsicce) e al telefono ci saranno degli ospiti dall'Italia.

Ecco i dati e i link per gli ascoltatori: dalle 20 alle 21 per il programma in lingua italiana su Salto Wereld FM e dalle 21 alle 22 per il programma in lingua olandese su Salto Stads FM.
Per ascoltare questa puntata in un altro momento, ma entro il 26 maggio, seguite questo link per l'italiano e questo link per l'olandese.

E non vi spaventate se all'inizio della trasmissione sentite parlare in olandese: i primi 3 minuti vengono rosicchiati dal radiogiornale di Salto!

 
~~~~~ Nederlands

Boer Jo op zijn berg Texelse uien
Mijn vriend de kok Andrea Sossi (met wie ik een tijdje geleden heerlijke worstjes heb gemaakt) heeft nog een vriend die ook kok is, Robert Bochove, en die heeft op zijn beurt een vriend die filmmaker is bij RTV Noord Holland, Ron Flens. De broer van Ron, Jo, is boer op Texel. Ik heb ontdekt dat er een uienoverschot op Texel is en zelfs in de wereld.
Wat doe je met een berg uien waarvan de houdbaarheidsdatum aan het verstrijken is?
Ron heeft het allemaal uitgezocht en het is ook uitgezonden op RTV Noord Holland.
In de studio vanavond de 2 koks en Ron Flens over de Texelse uien en nog meer leuks.

De gegevens en de links voor de luisteraars zijn: van 20 tot 21 uur voor het programma in het Italiaans op Salto Wereld FM en van 21 tot 22 uur voor het programma in het Nederlands op Salto Stads FM.
Om op een andere moment naar de uitzending te luisteren, maar vóór 26 mei, volg deze link voor het Italiaans en deze link voor het Nederlands.

Oh, ja, de eerste 3 minuten van de uitzending worden door het journaal van Salto in beslag genomen.

Nessun commento: