Uitnodiging
Exclusieve verkoopdagen voor particulieren van Italiaanse delicatessen bij kookschool La Cucina del Sole
zaterdag 18 september
10 - 15 uur
Importeur van Italiaanse wijnen en delicatessen Jacopo Biadene van het bedrijf Bladenis organiseert voor liefhebbers van lekkere Italiaanse kazen, vleeswaren en wijnen speciale verkoopdagen voor particulieren bij kookschool Oud-Zuid in samenwerking met La Cucina del Sole van Nicoletta Tavella.
Deze verkoopdagen zijn bedoeld voor particulieren die graag bijzondere producten willen proeven en kopen die alleen in het hogere horeca segment beschikbaar zijn.
Het gaat om speciale kazen van kleine producenten uit Umbrië en Friuli Venezia Giulia en lekkere buffelmozzarella, maar ook om salami van everzwijn, speck en prosciutto van de beroemde Toscaanse varkens van het ras Cinta Senese.
Al deze producten zijn te koop in “gewone” hoeveelheden: dus geen hele ham maar een paar onsjes vers en flinterdun voor u gesneden.
Tijdens deze verkoopdagen kunt u ook bijzondere wijnen uitzoeken uit het assortiment van Bladenis tegen een speciale prijs.
Bent u geïnteresseerd, dan kunt u hier een bericht achterlaten zodat ik u de prijslijst per e-mail kan opsturen.
Speck
Finocchiona
Salamino Sauris
Prosciutto di Norcia
Capocollo
Sopressa Nostrana
Salsiccia di cinghiale
Porchetta romana
Lonzino
Rebello (een soort culatello)
Prosciutto di spalla di Cinta Senese
FORMAGGI
Montasio DOP 120 gg fresco (belegen)
Mozzarella di bufala 250 gr
Cacio di Pienza Rosso
Il Bodoglino Candidum
Cacio di Pienza Nero
Capralpina
Caciotta al limone
Latteria di grotta
Parmigiano Reggiano oltre 24 mesi
Il Gigante
Montecristo pecorino a latte crudo
l'Intruso
Pecorino all'alloro stagionato in barrique
Pecorino e tartufo
Blu al Ramandolo
Il Principe pecorino stagionato piccante
Ubriachello pecorino erborinato con uva passa
OLIO
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva 'Oro' - 750 ml
Parco dei Buoi Olio Extra Vergine d'Oliva - 750 ml
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva al tartufo - 250 ml
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva al peperoncino - 250 ml
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva al limone - 250 ml
PASTA ALL'UOVO
Fettuccine - 250 gr
Linguine - 250 gr
Pappardelle - 250 gr
Spaghetti alla chitarra - 250 gr
Tagliatelle - 250 gr
VINO BIANCO
Trentino - Alto Adige
Castelfeder
Müller Thurgau 2008 IGT
Piemonte
Marrone
Langhe Favorita 2007 DOC
Molise
Terresacre
Trebbiano del Molise 2008 DOC
Friuli - Venezia - Giulia
Bertiolo
Tocai Friulano Stradalta 2006 IGT
VINO ROSSO
Piemonte
Marrone
Piemonte Barbera 2009 DOC
Trentino - Alto Adige
Castelfeder
Lagrein Rosso 2007 DOC
Molise
Borgo di Colloredo
Terre Degli Osci Aglianico 2006 IGT
Umbria
Dionigi
Montefalco Rosso 2005 DOC
Friuli - Venezia - Giulia
Bertiolo
Merlot 2007 IGT
VINO ROSÉ
Molise
Borgo di Colloredo
Gironia Biferno Rosato 2008 DOC
2 commenti:
mia cara marina c'è da ingrassarsi al solo leggere! Quante meraviglie e la mia regione è ben rappresentata....
Beh, essendo Jacopo a metà triestino, mi parrebbe strano se non lo fosse!
Posta un commento