mercoledì 15 settembre 2010

Zaterdag 18 september: Uitnodiging verkoopdag van Italiaanse delicatessen

Uitnodiging

Exclusieve verkoopdagen voor particulieren van Italiaanse delicatessen bij kookschool La Cucina del Sole

zaterdag 18 september
10 - 15 uur


Importeur van Italiaanse wijnen en delicatessen Jacopo Biadene van het bedrijf Bladenis organiseert voor liefhebbers van lekkere Italiaanse kazen, vleeswaren en wijnen speciale verkoopdagen voor particulieren bij kookschool Oud-Zuid in samenwerking met La Cucina del Sole van Nicoletta Tavella.

Deze verkoopdagen zijn bedoeld voor particulieren die graag bijzondere producten willen proeven en kopen die alleen in het hogere horeca segment beschikbaar zijn.
Het gaat om speciale kazen van kleine producenten uit Umbrië en Friuli Venezia Giulia en lekkere buffelmozzarella, maar ook om salami van everzwijn, speck en prosciutto van de beroemde Toscaanse varkens van het ras Cinta Senese.
Al deze producten zijn te koop in “gewone” hoeveelheden: dus geen hele ham maar een paar onsjes vers en flinterdun voor u gesneden.
Tijdens deze verkoopdagen kunt u ook bijzondere wijnen uitzoeken uit het assortiment van Bladenis tegen een speciale prijs.
Bent u geïnteresseerd, dan kunt u hier een bericht achterlaten zodat ik u de prijslijst per e-mail kan opsturen.

SALUMI
Speck
Finocchiona
Salamino Sauris
Prosciutto di Norcia
Capocollo
Sopressa Nostrana
Salsiccia di cinghiale
Porchetta romana
Lonzino
Rebello (een soort culatello)
Prosciutto di spalla di Cinta Senese

FORMAGGI
Montasio DOP 120 gg fresco (belegen)
Mozzarella di bufala 250 gr
Cacio di Pienza Rosso
Il Bodoglino Candidum
Cacio di Pienza Nero
Capralpina
Caciotta al limone
Latteria di grotta
Parmigiano Reggiano oltre 24 mesi
Il Gigante
Montecristo pecorino a latte crudo
l'Intruso
Pecorino all'alloro stagionato in barrique
Pecorino e tartufo
Blu al Ramandolo
Il Principe pecorino stagionato piccante
Ubriachello pecorino erborinato con uva passa

OLIO
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva 'Oro' - 750 ml
Parco dei Buoi Olio Extra Vergine d'Oliva - 750 ml
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva al tartufo - 250 ml
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva al peperoncino - 250 ml
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva al limone - 250 ml

PASTA ALL'UOVO
Fettuccine - 250 gr
Linguine - 250 gr
Pappardelle - 250 gr
Spaghetti alla chitarra - 250 gr
Tagliatelle - 250 gr


VINO BIANCO

Trentino - Alto Adige
Castelfeder
Müller Thurgau 2008 IGT

Piemonte
Marrone
Langhe Favorita 2007 DOC

Molise
Terresacre
Trebbiano del Molise 2008 DOC

Friuli - Venezia - Giulia
Bertiolo
Tocai Friulano Stradalta 2006 IGT

VINO ROSSO

Piemonte
Marrone
Piemonte Barbera 2009 DOC

Trentino - Alto Adige
Castelfeder
Lagrein Rosso 2007 DOC

Molise
Borgo di Colloredo
Terre Degli Osci Aglianico 2006 IGT

Umbria
Dionigi
Montefalco Rosso 2005 DOC

Friuli - Venezia - Giulia
Bertiolo
Merlot 2007 IGT

VINO ROSÉ

Molise
Borgo di Colloredo
Gironia Biferno Rosato 2008 DOC

2 commenti:

Chiara ha detto...

mia cara marina c'è da ingrassarsi al solo leggere! Quante meraviglie e la mia regione è ben rappresentata....

MarinaV ha detto...

Beh, essendo Jacopo a metà triestino, mi parrebbe strano se non lo fosse!