16 settembre 2008

Tot vanavond!

Vanavond zijn Barbara en Marina opnieuw te horen op de frequentie van Salto Stads FM van 21 tot 22 uur voor Radio Onda Italiana.
Op het programma een bespreking van het boek 'Winter in de Alpen' van Manuela Darling-Gansser, kookboekenschrijfster uit het Italiaanse deelgebied van Zwitserland. Zoek het boek bij je favoriete boekhandel, want het is heel interessant en je krijgt meteen zin om te vertrekken naar de bergen van Canton Ticino, in de sneeuw spelen en bij de open haard opwarmen met een beker warme chocolademelk in de handen.
We zullen een lekker simpel recept van Manuela doorgeven, goed geschikt voor het koude seizoen dat in aantocht is.
We zullen het ook hebben over het nieuwste nummer van Italië Magazine, het oudste glossy Nederlandse tijdschrift gewijd aan Italië, dat vanaf overmorgen in de winkels ligt (mis het niet, er zijn artikels van Marina en Barbara in het herfstnummer!).
We gaan vertellen over alle initiatieven van Stichting 'Quelli di Astaroth', zodat jullie allerlei leuke evenementen in jullie agenda goed kunnen zetten.
En we gaan over nog meer duizend dingen vertellen.
Muziek?
Ja, natuurlijk, heel veel muziek: uit Corsica (maar dat wisten jullie al) en Italiaanse etno-muziek, voor de verandering!
We zijn tijdens de uitzending telefonisch bereikbaar op nummer: +31 20 788 43 20.
De eerste 3 luisteraars die ons tussen 21 en 22 uur bellen, krijgen een gratis toegangskaart voor het 15-jarige jubileumfeest van Radio Onda Italiana, dat zal worden gehouden in Amsterdam op 30 november aanstaande!

Tot vanavond!

2 commenti:

Günther ha detto...

volevo solo cogliere occasione per mandare un saluto ad italiani in amsterdam

kiktas ha detto...

via internet riesco ad ascoltarti???
ehm... che lingua? :)