lunedì 4 giugno 2012

Lasagna alla crudaiola - Lasagna met rauwe tomatensaus


A me la salsa crudaiola è sempre piaciuta, mi sa di estate.
Questa volta, invece di condirci la solita pasta, ci ho condito delle lasagne (insieme alla besciamella e al parmigiano). E sono stata talmente pigra da non usare i pomodori freschi (anche perché ancora non sanno di niente) ma degli ottimi pelati.
Risultato? Sapore d'estate!

~~~~~~ Nederlands

Ik vind rauwe tomatensaus erg lekker, het smaakt naar de zomer.
Deze keer, in plaats om gewone pasta ermee aan te maken, heb ik het gebruikt voor lasagne, samen met bechamellesaus en geraspte parmigiano). En ik ben zo lui geweest om geen verse tomaten te gebruiken (ook omdat ze er nog nergens naar smaken) maar gepelde tomaten uit blik van uitstekende kwaliteit.
Resultaat? Zomersmaak!

1 commento:

Chiara Giglio ha detto...

devo provare con le lasagne, bella variante Marina !Un abbraccio...