giovedì 18 giugno 2009

Wijn-spijsavonden op 18 en 19 juni


We hebben vorige week de heer Kees Rennen van Crivino aan de microfoon van RadioCucina gehad. Tijdens de uitzending op 9 juni heeft hij de luisteraars veel interessante dingen verteld over de wijnen van de Cantina Beato Bartolomeo uit Breganze.
Vanavond en morgen presenteert signora Paola Duso, pr-woman van deze Cantina, de wijnen in Nederland onder het motto De Wijnboer Vertelt.
Signora Duso schenkt dan de bijzondere wijnen van Beato Bartolomeo en presenteert deze in combinatie met overheerlijke gerechten uit de keukens van Restaurant Podium in Utrecht en Restaurant Extra Vergine in Haarsteeg.

Op donderdag 18 juni vindt de eerste van de twee wijn-spijs avonden plaats bij Restaurant Podium aan de Lange Nieuwstraat 88 in Utrecht.
Leon Mazairac en zijn brigade zullen u verrassen met een overheerlijk viergangenmenu dat perfect aansluit bij de door Paola besproken wijnen, waaronder de unieke Torcolato.

Een dag later, op vrijdag 19 juni, schotelt Richard Reuser wederom enkele culinaire hoogstandjes voor bij Restaurant Extra Vergine aan de Mommersteeg 100 in Haarsteeg, vanzelfsprekend ook hier begeleid door de bijzondere wijnen van Beato Bartolomeo met als aperitief de nieuwe Rosato Spumante.

Beide avonden beginnen om 19.00 uur.
Voor deze evenementen brengt Crivino € 59,00 per persoon in rekening (d.w.z. viergangendiner plus alle wijnen).
Voor reserveringen:
* bij Restaurant Podium in Utrecht voor donderdagavond 18 juni uur on-line op www.culinairpodium.nl of per telefoon 030-6350888
* bij Restaurant Extra Vergine in Haarsteeg voor vrijdagavond 19 juni per e-mail op info@extravergine.nl of telefonisch 073 5111855

Voor wie de wijnen van Breganze wil proeven, is deze een goede gelegenheid om er meteen ook een lekker avondje uit van te maken.

Nessun commento: