giovedì 18 settembre 2008

Italië Magazine


Het mooiste Nederlandse glossy over Italië verschijnt vandaag: Italië Magazine.
Al 18 jaar lang worden wij elke drie maanden geïnformeerd over chique Italiaanse onderwerpen als design, mode, toerisme, cultuur en gastronomie. Alle artikels zijn vergezeld door mooie foto's en de onderwerpen worden op een ongedwongen manier behandeld die nooit banaal is.
Het is niet makkelijk om het niveau zo hoog te houden voor zo'n lange tijd, daarom wil ik publiekelijk mijn complimenten doen aan de hoofdredacteur Paul van Eijndhoven.
Nog een reden om het herfstnummer van dit blad aan te schaffen is het feit dat Barbara schrijft er al 6 jaar lang voor. In elk nummer vult ze twee pagina's met culinaire onderwerpen zoals truffel, ansjovis, laurier, zoethout, altijd voorzien van goede recepten.
In dit nummer analyseert Barbara het gebruik van de verschillende delen van het varken (waarvan niets wordt weggegooid) en geeft een eigen persoonlijke recept van de spaghetti alla carbonara prijs.
Verder voor dit nummer heb ik vier Italiaanse wijnmakers nieuwe stijl geïnterviewd en Manuela Darling-Gansser, over wie we afgelopen dinsdagavond tijdens de uitzending hebben gesproken.

Nessun commento: